UNAKIT

Piatra de Unakit este considerata o adevarata piatra sacra prin faptul ca incurajeaza viziunea si armonizarea emotiilor cu spiritualitatea. Acest cristal are o conexiune speciala cu chackra inimii si de aceea ajuta la o intelegere mai profunda a corpului emotional. Contribuie la eliminarea acelor sentimente si emotii care nu mai sunt utile intr-un scop pozitiv in viata noastra si care ocupa spatiu in inima noastra. Piatra de Unakit ajuta la indepartarea acestor dificultati astfel incat sa gasim pacea interioara. Vorbim despre un cristal care actioneaza asemenea unui talisman care poate transforma pana si cele mai dureroase emotii, dar si care poate sa te ajute pentru a ridica o punte de legatura cu noile oportunitati care iti stau inainte.

Piatra de Unakit promoveaza armonia, iar acest lucru inseamna pastrarea inocentei in timp se acumuleaza si experienta de viata. 

Proprietati vindecatoare:

La nivelul corpului fizic piatra de Unakit contribuie la recuperarea dupa o boala grava sau dupa perioadele de convalescenta. Contribuie la tratarea afectiunilor sistemului reproducator si la luarea in greutate atunci cand este nevoie. Este recomandat acest cristal pentru femeile insarcinate pentru faptul ca sustine dezvoltarea naturala a fatului. De asemenea, Unakitul este recomandat pentru cresterea parului si pentru refacerea pielii.

Pentru cine este recomandat cristalul de Unakit?

Piatra de Unakit este recomandata pentru nativii din zodiile Taur, Gemeni si Balanta, dar mai ales pentru nativii din Scorpion. Din punct de vedere al influentei numerologice vorbim despre un cristal indicat pentru numarul 9.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ABONATI-VA LA NEWSLETTER