TURMALINA

Piatra de Turmalina contribuie la curatarea, purificarea si transformarea energiei dense intr-o vibratie usoara. Sustine ancorarea energiei spirituale si purificarea chackrelor. De asemenea contribuie la echilibrarea tuturor chackrelor astfel incat in jurul corpului se formeaza un scut de protectie. Datorita energiilor sale Turmalina este considerata o piatra samanica de protectie si care poate prezice viitorul. Prin prisma proprietatilor sale cristalul de Turmalina mai este numit si „Cel care indeparteaza obstacolele”. Acest lucru se datoreaza faptului ca energiile cristalului de Turmalina purifica aura, ajuta la imprastierea energiei negative si ajuta la eliminarea blocajelor.

Piatra de Turmalina asigura protectie impotriva energiilor distructive si a vibratiilor rele. Mai mult, energiile negative sunt transformate in energii pozitive care te vor inspira pentru a ridica nivelul spiritual. Vei primi sprijin pentru a arata lumii intregi faptul ca esti facut pentru a reusi. Cristalul de Turmalina are puterea de a te informa cu privire la atunci cand prea mult devine prea mult astfel incat sa nu ajungi sa te simti epuizat(a). Este un cristal care te ajuta sa descoperi aspectele bune ale vietii tale si sa privesti in perspectiva, avand de asemenea o atitudine de multumire pentru binecuvantarile de care te bucuri. Cu ajutorul energiei cristalului de Turmalina vei putea sa atingi iluminarea prin faptul ca indica modul in care pot avea putere asupra evenimentelor care ti se intampla.

Cristalul de Turmalina este recomandat pentru cei nascuti in luna octombrie. Din perspectiva zodiilor vorbim despre un cristal care este recomandat in functie de varietatea de culoareTurmalina neagra (Balanta, Scorpion si Capricorn); Turmalina albastra (Capricorn, Varsator si Pesti); Turmalina incolora (Rac)Turmalina maro (Berbec, Balanta si Taur); Turmalina roz (Berbec, Balanta, Scorpion si Sagetator); Turmalina rosie (Scorpion si Sagetator); Turmalina multicolora (Berbec); Turmalina galbena (Gemeni, Leu si Fecioara), Turmalina pepene (Gemeni, Fecioara, Balanta si Scorpion).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ABONATI-VA LA NEWSLETTER