about_img

             Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Amma Design  (wwwammadesign.ro).

             Site-ul Amma Design (wwwammadesign.ro) este operat de Ana Ungureanu, reprezentantul legal al Amma art Events SRL cu sediul in Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/9115/2015. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

            Administratorul site-ului Amma Design (wwwammadesign.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


            CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

            Continutul acestui nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

            Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

            Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Amma Design (wwwammadesign.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

            Administratorul site-ului Amma Design (wwwammadesign.ro) fac eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Fotografiiile sunt conforme cu produsele.


            GARANTIA PRODUSELOR

Pentru a beneficia de perioadele de garantie, legale, te rugam sa urmezi sfaturile de mai jos, sa pastrezi documentele de achizitie originale, certificatul de garantie si sa respecti toate conditiile mentionate.


            SFATURI PENTRU INTRETINEREA PRODUSELOR:

            Cristalele, pietrele semipretioase si emailul sunt materiale delicate care trebuie tratate cu mare grija. Va rugam sa respectati sfaturile de mai jos, pentru a evita astfel daunele aduse produsului si pentru a beneficia de perioada de garantie:

 • pastrati bijuteria in ambalajul original sau intr-un saculet dintr-un material moale pentru a evita zgarieturile
 • stergeti periodic produsul cu o carpa moale pentru a-i mentine stralucirea originala
 • scoateti-va bijuteriile inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni
 • evitati loviturile bruste si contactul cu materiale aspre sau abrazive.

            Garantia se acorda doar pentru defecte de fabricatie conform legii.

            NU se acorda garantie pentru:

 • expunerea bijuteriei la substante chimice, cosmetice, creme si lotiuni, piscina sau baie;
 • deteriorarea bijuteriei in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratia abundenta;
 • rupere, zgarieturi, lovituri, indoiri cauzate de uzura generala sau de folosirea incorecta;
 • uzura survenita in urma purtarii bijuteriilor in timpul somnului;
 • pastrarea neconforma a bijuteriei in mediu umed sau excesiv de cald – nu este indicata expunerea directa a bijuteriei la surse de caldura cum ar fi foc deschis, apa clocotita, sauna sau expunerea la dispozitive cu aer cald (uscatoare de maini, uscatoare de par);
 • zgarierea sau sparegerea cristalelor/pietrelor semipretioase (cristalele/pietrele sunt produse consumabile si, conform legii, nu au garantie);
 • folosirea incorecta si brutala a elementului de deschidere si inchidere a bijuteriilor.

            Garantia se acorda doar in situatia in care caracteristicile produsului nu corespund cu specificatiile sau atunci cand se descopera defecte de fabricatie. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si OG 21/1992. Nu se poate invoca garantia in situatia ultilizarii improprii sau incorecte a bijuteriei (de ex. urme de lovituri pe montura metalica, zgarieturi ale cristalelor, emailului sau ale monturii metalice, email sau cristale sparte sau ciobite, decolorari ale partilor placate sau ale emailului datorate contactului cu produse chimice ori transpiratie acida, semne evidente de uzura, ruperea bijuteriilor, etc).

            Pentru a beneficia de garantia produsului, acesta trebuie sa fie insotit de Chitante, Factura sau/si Certificatul de Garantie. Nu se acorda garantia in situatia in care nu se prezinta macar unul dintre aceste documente.

            Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa ne contactati: office@ammadesign.o sau tel 0744.914.417.


            RETURNAREA PRODUSELOR ACHIZITIONATE ONLINE

            In ceea ce priveste problemele ce pot aparea la produsele livrate de catre magazinul nostru online, nu ezita sa ne contactezi la numarul 0744.914.417. sau sa ne scrii un e-mail la adresa office@ammadesign.o, pentru a identifica cea mai buna modalitate de solutionare a acestora.

            In situatia in care produsul pe care l-ai comandat nu este pe placul tau sau nu esti multumit de calitatea acestuia, ai posibilitatea de a te razgandi si de a-l returna, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor, conform OUG 34/2014 – Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, acest termen este de 14 zile.

            Conform aceleiasi OUG 34/2014 mentionata in paragraful anterior, cheltuielile de transport al produsului returnat revin in sarcina consumatorului.

            Rugam clientul sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, www.ammadesign.ro  va fi exonerat de orice responsabilitate, privind eventualele deteriorari.


            FRAUDA

            In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.


            Drept aplicabil

            Prin folosirea site-ului Amma Design (wwwammadesign.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Amma Design (wwwammadesign.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


            DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

            Administratorul Amma Design (wwwammadesign.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Amma Design (wwwammadesign.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

            Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@ammadesign.o.