Pietre semipretioase malachit

Piatra de Malachit simbolizeaza stralucirea si nuantele de verde ale naturii in toata splendoarea. Verdele este o culoare a dezvoltarii personale si a abundentei spirituale. Cu ajutorul intelepciunii cristalului de Malachit progresul nu se masoara doar in bogatii materiale, dar si in adevarate comori spirituale care sunt gasite in profunzimea din inima. Dar pe langa aceste aspecte, piatra de Malachit are inclusiv aspecte practice, fiind un cristal util pentru a ne invata lectia sustenabilitatii in pastrarea vibratiilor pozitive intr-un mod sustinut si constant. Energia Malachitului este foarte puternica si se considera ca este un cristal aflat in formare, prin urmare se considera ca va deveni una dintre cele mai puternice pietre ale noului mileniu.

Insemnatate:

Insemnatatea cristalului de Malachit are ecouri puternice cu conexiunea profunda a acestuia cu natura prin culoare verde a cristalului. Asa cum in natura culoarea verde inseamna explozia unei noi vieti, la fel si cristalul de Malachit transmite ciclul natural al vietii prin nuantele sale de verde care aduc comorile naturii sub forma de energie si vibratie pozitiva. Pentru interiorul unui spatiu cristalul de Malachit are menirea de a indeparta poluarea din mediu, dar in acelasi timp aduce un bun venit pentru spatiile destinate vindecarii. Din acest punct de vedere piatra de Malachit este foarte utila si pentru meditatie.

Piatra de Malachit ne reaminteste sa schimbam foaia, fiind astfel un cristal destinat schimbarii, transformarii. Proprietatatea acestui cristal este aceea de a ne ajuta sa aducem energia si concentrarea in directia unei noi cresteri in vreme ce ne eliberam de acele aspecte care ne trag inapoi. Indiferent daca suntem in cautarea iubirii, banilor sau a puterii, piatra de Malachit ofera darul intelepciunii pentru a stii sa facem diferenta dintre abundenta spirituala si bunastarea materiala. Prin vibratiile pe care le transmite piatra de Malachit creste abilitatea de a trece la fapte, de a trece la actiune.

Pentru cine este recomandat cristalul de Malachit?

Cristalul de Malachit este recomandat pentru toate zodiile, mai putin pentru Rac, Fecioara si Scorpion. Pe de alta parte, tot din perspectiva zodiilor piatra de Malachit este considerata a fi talismanul norocos pentru nativii din Taur si din Balanta. Din perspectiva lunilor de nastere piatra de Malachit se recomanda pentru cei nascuti in luna mai. Influenta numerologica cu care relationeaza cristalul de Malachit este data de energia numarului 9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ABONATI-VA LA NEWSLETTER