Oferim suveniruri din Israel cu ar fi: tamaie, smirna, mir, rosarii, cruci maslin, bratari, brelocuri, lumanari.
 Tamaie folosita in scopuri religioase atat in Biserica Ortodoxa cat si in Biserica Catolica.
Pentru aprinderea tamaiei se foloseste un cărbune special care se aprinde uşor şi tine mult. Tamaia are un miros particular si intens. Mirosul de tamaie transmite sentimentul divin al bisericii si devotionalitate. Tamaia este produsa selectiv din planta Boswellia sacra, care creste in regiunile muntelui Sinaia si in Israelului. Plantele colectate sunt procesate manual, conform traditiei.
Odata colectate, frunzele si ramurile sunt scufundate in ulei si transformate in tamaie. Cum folosim tamaia in scop terapeutic? In primul rand, ca fumigatie. Tamaia are un rol important in aromaterapie, avand un puternic efect de relaxare. Se spune ca inhalarea fumului de tamaie ajuta la limpezirea mintii, substanta fiind folosita frecvent pentru rugaciuni si meditatie.
Acesta are efecte favorabile in afectiuni ale cailor respiratorii fiind utilizat sub forma de inhalatii, comprese sau in candela. Este tonifiant pentru piele, avand in acelasi timp proprietati antiinflamatoare si astringente.
Somnul va fi foarte linistitor. Tamaia sub forma de fumigatii este adjuvant in psihozele si nevrozele grave. De asemenea, masajul cu ulei esential de tamaie, pe fata si gat, are un rol important pentru infrumusetarea pielii, pentru tratarea acneei. Extractul de tamaie se foloseste si in industria parfumurilor, datorita calitatii sale de se evapora incet.

Mir din nard Sfintit din Ierusalim
15,00 lei

Mir sfintit de nard de la Jerusalem

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
Compara
Rozarii din Ierusalim
50,00 lei

Colier din lemn de maslin cu pandantiv ce contine pamant sacru din Ierusalim

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
Compara
Set Mir de nard Sfintit din Ierusalim
40,00 lei

Set 3 sticlute de mir sfintit de nard de la Jerusalem

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
Compara
Bratara barbatesca
30,00 lei

Bratara barbatesca cu piele swing si cruce amuleta aurie din otel argintiu cu negru.

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
Compara
Bratara barbateasca
30,00 lei

Bratara barbateasca cu  cruce din stainless steel otel argintiu cu negru

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
Compara
Tamaie din Ierusalim
35,00 lei

Setul contine: 2 cutiuta de 40 gr cu Tamaie naturala  Tamaia este o substanta rasinoase mirositoare obtinuta din scoarta unui arbori. In  contact cu aerul se solidifica sub forma unor boabe neregulate de culoare galbuie. Prin arderea ei se produce un fum cu miros puternic placut si aromat. Rasina naturala se poate amesteca si cu

Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
Compara
Product Filters