AMAZONIT

Amazonitul este cristalul care este recomandat pentru cei care isi doresc optimism in viata lor, fluiditate in toate aspectele vietii, dar si pentru cei care vor sa priveasca viata mai relaxati. Atunci cand alegem sa includem cristalul de Amazonit in colectia de cristale realizam faptul ca norocul nu este doar o simpla coincidenta. Amazonitul reflecta nuantele si culorile frunzisului luxuriant din padurea Amazoniana.

Amazonitul este un cristal care inseamna echilibru, balanta. Cu ajutorul acestui cristal cel care detine cristalul isi va putea echilibra balanta energetica. Amazonitul contribuie la vindecarea aurei atunci cand aceasta este slabita si la fortificarea aurei atunci cand aceasta este buna. Se considera ca cei care detin aceasta piatra pot primi mesaje spirituale prin faptul ca Amazonitul face legatura intre Rai si Pamant. De asemenea, Amazonitul ajuta si la reflectia interioaraComunicarea este un alt aspect pe care il poti imbunatati atunci cand apelezi la Amazonit, iar acest lucru se datoreaza faptului ca acest cristal activeaza chackra inimii, cea care faciliteaza increderea de sine, si chackra gatului, cea care faciliteaza comunicarea. Cunoscut drept piatra sperantei, cristalul de Amazonit reprezinta o unealta excelenta de manifestare, mai ales daca incluzi aceasta piatra in practicile de meditatie zilnice.

Proprietati vindecatoare:

Amazonitul este un cristal care contribuie la vindecarea stresului si a starilor nervoase. Este recomandat pentru pastrarea calmului, dar si pentru reimprospatarea sentimentelor. Prin prisma combinatiei magice de culori asemanatoare cu cele ale fluviului Amazon, Amazonitul transmite o energie de calm, dar si o energie de linistire. Este ideal pentru cei care isi doresc sa regaseasca linistea interioara. Contribuie la eliminarea emotiilor toxice de la nivelul pieptului prin faptul ca este o piatra puternica pentru chackra inimii.

Pentru cine este recomandat Amazonitul?

Amazonitul cu toate proprietatile sale nu este neaparat un cristal „dedicat” anumitor persoane, zodii sau nativi. Este recomandat pentru cei din zodiile Fecioara, Balanta si Varsator, iar din punct de vedere al numerologiei vorbim despre cei nascuti sub influenta numarului 5. Pe de alta parte prin faptul ca nu reprezinta un cristal care este talismanul anumitor zodii, Amazonitul poate fi considerat o alegere oportuna pentru toti cei care isi doresc regasirea echilibrului si pentru toti cei care cauta adevarul interior.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ABONATI-VA LA NEWSLETTER