AZURIT

Azuritul este recunoscut ca fiind un ghid de dezvoltare psihica si intuitiva, ajutand la indrumarea sufletului catre iluminare. Din acest punct de vedere vorbim despre un cristal care sustine temeinic dezvoltarea spirituala si asigura cresterea constiintei in plan superior. Acest cristal a rezultat in urma evolutiei de milenii prin reactii dintre cupru, hidrogen, oxigen si carbonat. Este un cristal ce imbunatateste creativitatea si intelepciunea interioara prin faptul ca ajuta la curatarea si activarea chackrei celui de-al treilea ochi. 

Azuritul este un cristal care in plan mental are menirea de a sustine intelegerea clara a lucrurilor si a situatiilor, oferind astfel noi perspective asupra vietii. Este un puternic stimulent al memoriei si contribuie la inlaturarea blocajelor de comunicare. Cristalul de Azurit sustine de asemenea privirea realitatii direct in fata astfel incat sa fie abandonate acele credinte si temeri care sunt inoculate de mult timp si care nu permit lansarea in necunoscut fara teama.

Din perspectiva emotionala Azuritul este un cristal care inlatura stresul, supararea, tristetea si nelinistea. Cei care au temeri in a se exprima pot fi incurajati in a-si exprima cu curaj opiniile. Daca exista probleme de concentrare cauzate de gandurile negative ramase in minte sau daca exista obiceiuri de gandire care nu mai sunt de folos, Azuritul poate contribui la curatarea mintii de acestea. Se spune ca Azuritul este un cristal care contribuie la primirea de mesaje din alte taramuri mai inalte, fiind un puternic sustinator al conexiunii dintre inima si Dumnezeu. Este de asemenea foarte util pentru eliberarea de energii negative si pentru persoanele stresate. Persoanele care sunt in cautarea de noi idei sau care au nevoie de o mai mare flexibilitate la nivel cognitiv pot gasi in Azurit un sprijin important. O alta menire a Azuritului este aceea de a contribui la trezirea spirituala

Piatra de Azurit este recomandata pentru nativii din zodiile Sagestator si Capricorn, fiind considerata talismanul norocos pentru nativii din Capricorn. Este o piatra guvernata de planeta Venus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ABONATI-VA LA NEWSLETTER