AVENTURIN

Cristalul de Aventurin este  menit pentru a sustine obiectivele legate de succes si bogatie. Fiind un cristal care sustine sentimentele de optimism si de manifestare a puterii, acest cristal este foarte indicat atunci cand vine vorba despre finante si bunastare. Aventurinul te indruma sa ai o minte deschisa, dar si o inima deschisa catre toate sansele care ti se prezinta inaintea ta, astfel putand creste atractia pe care o ai fata de acele oportunitati de care ai nevoie pentru a avea o dezvoltare din punct de vedere financiar si din punct de vedere al carierei.

Atunci cand lucrezi cu Aventurinul constientizezi faptul ca si norocul este in mainile tale si ca iti poti crea propriul tau noroc in viata. Acest cristal te ajuta sa devii unul intre acei oameni norocosi prin faptul ca te invata cum sa gasesti o oportunitate in fiecare situatie. Pana la urma norocul este un obicei mental, fiind o abilitate pe care o poti practica intreaga viata si pe care o poti imbunatati. De asemenea, Aventurinul este un cristal care indeparteaza toate dubiile si negativitatea din sistemul tau de gandire astfel incat sa fii deschis tuturor noilor posibilitati.

Aventurinul contribuie la sustinerea curajului si a increderii de a urma fiecare oportunitate ivita inaintea ta si sa scoti maximul din fiecare astfel de situatie. Prin schimbarea perspectivei de viata si prin faptul ca actionezi, poti deveni cel mai norocos in toate aspectele vietii. Atunci cand vei simti ca esti capabil sa ajungi oriunde si sa atingi orice obiectiv, atunci vei fi capabil sa transformi visele in realitate mult mai repede si cu mai multa putere, iar piatra de Aventurin poate contribui in acest sens. Mai mult, prin folosirea Aventurinului vei putea sa renunti la limitarile autoimpuse si sa depasesti orice obstacole energetice pentru a-ti atinge potentialul tau maxim. Indiferent daca vorbim despre schimbari pe plan profesional, de stabilirea unor noi obiective financiare, despre cumpararea unei case ori despre orice alt obiectiv, piatra de Aventurin este o alegere ideala pentru a avea un sprijin.

La nivel energetic Aventurinul este ideala pentru a te proteja de „vampirii energetici”, acele persoane care ne seaca de energie atunci cand petrecem timp in preajma lor.

Proprietati vindecatoare:

Piatra de Aventurin are si proprietati vindecatoare pentru corpul fizic. Astfel vorbim despre un cristal cu un puternic rol curativ si de fortifiere a organismului, dar si despre un cristal indicat pentru sanatatea plamanilor, rinichilor, inimii sau a sistemului urogenital. Contribuie de asemenea si pentru reducerea febrei, a inflamatiilor si a migrenelor sau pentru eliminarea stresului si a presiunii arteriale. Contribuie inclusiv la detoxifierea organismului. Este indicat a fi pozitionat sau asezat pe zonele cu dureri sau afectate de anumite probleme medicale.

Pentru cine este recomandat Aventurinul?

Piatra de Aventurin este considerata a fi talismanul norocos pentru nativii din zodia Rac. Alte zodii pentru care se recomanda utilizarea acestui cristal sunt Taur, Gemeni, Fecioara, Balanta si Sagetator. Din punct de vedere al lunii de nastere Aventurinul este menit a fi extrem de util pentru cei nascuti in luna August. Numerologic vorbim despre un cristal care este recomandat pentru cei aflati sub influenta numarului 3. Dintre profesiile care pot apela cu cea mai mare incredere la Aventurin si pentru care acest cristal este recomandat putem amintii oamenii din zona de management, dar si antreprenorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ABONATI-VA LA NEWSLETTER