ANGELIT

Angelitul este un cristal care transmite pacea si care curpinde vibratiile delicate ale ingerilor pazitori. Aduce serenitate si pozitivism la nivelul spiritului. Contribuie la inaltarea constiintei tale la nivelul lumii invizibile si iti reaminteste constant de faptul ca esti intotdeauna inconjurat(a) de ingeri.

Angelitul poate contribui semnificativ la deblocarea cailor energetice prin amplasarea sa pe picioare. Pe de alta parte vorbim despre reglarea tiroidei si calmarea inflamatiilor la nivelul gatului. Este recomandat si pentru controlul greutatii, dar si pentru fluidizarea tuturor fluidelor din organismul uman. Trateaza eficient si durerile cauzate de insolatie. Sustine densitatea osoasa si vindecarea in cazul fracturilor sau artritei.

Pentru cine este recomandat Angelitul?

Piatra de Angelit este recomandata pentru zodii precum Berbec, Sagetator, Scorpion, Pesti sau Varsator. Din punct de vedere numerologic este un cristal ghidat de numarul 1, iar planetele care guverneaza aceasta piatra sunt Jupiter si Uranus. Din perspectiva profesiilor care sunt recomandate a folosi Angelitul putem aminti vindecatorii si terapeutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ABONATI-VA LA NEWSLETTER