ACVMARINUL

Acvamarinul este considerat ca fiind o unealta foarte importanta in vindecarea prin cristale datorita frecventelor energetice a acestuia care se raporteaza la fluxul vietii. Prin faptul ca deschide si activeaza chackra inimii, centrul energetic asociat cu iubirea si compasiunea neconditionate, Acvamarinul sprijina de asemenea si vindecarea fizica. De asemenea, prin stimularea chackrei gatului, Acvamarinul contribuie la imbunatatirea imunitatii prin deschiderea fluxului dintre centrii energetici ai inimii si ai gatului.

Acest cristal sprijina pacea interioara si respectul de sine, acestea doua contribuind la tineretea eterna. Prin prisma duritatii sale, Acvamarinul este un cristal ideal pentru a fi prelucrat sub forma de bijuterii. Prin infuzarea cristalului in apa poti contribui la regenerarea si reinnoirea centrului energetic de la nivelul gatului. Acvamarinul este de asemenea cunoscut pentru beneficiile sale la nivelul pielii, iar din acest punct de vedere poate fi folosit pentru apa care este utilizata pentru infrumusetare.

Acvamarinul are de asemenea menirea de a armoniza intreg mediul inconjurator avand astfel si rol de protectie impotriva agentilor poluanti. Contribuie semnificativ la armonizarea corpului fizic cu cel spiritual. Prin efectele sale asupra chackrelor inimii si gatului Acvamarinul poate fi folosit pentru tratarea problemelor de sanatate la nivelul gatului (dureri sau inflamari ale ganglionilor, glandei tirodiene etc.). Contribuie si la reglarea hormonala prin prisma tirodei. Are efect tonic general si din aceasta perspectiva contribuie la vindecarea eventualelor probleme la nivelul ochilor, stomacului sau gingiilor. Poate de asemenea sa fie utilizat cu succes si pentru tratarea unor afectiuni autoimune. Poate fi pozitionat in incapere sau poate fi plasat la nivelul corpului in zonele dureroase sau inflamate.

Pentru cine este recomandat Acvmarinul?

Prin prisma caracteristicilor si proprietatilor sale, Acvamarinul este un cristal care este recomandat pentru cei care vor sa isi activeze sau sa isi deschida chackrele 4 si 5, dar si pentru cei care doresc sa se purifice, sa isi dezvolte curajul si sa isi regaseasca pacea. Din punct de vedere numerologic aceasta piatra este asociata numarului 1, iar din punct de vedere astrologic Acvamarinul are asociata Luna. Este considerat un talisman norocos pentru nativii din Gemeni, Scorpion, Sagetator si Varsator, dar poate fi o piatra recomandata si pentru alte zodii precum Berbec, Taur, Rac, Leu sau Pesti. Din perspectiva lunilor de nastere este un cristal recomandat pentru cei nascuti in lunile ianuarie, martie si octombrie. Profesiile pentru care se recomanda acest cristal includ profesiile din domeniul serviciilor umanitare, al relatiilor publice, domeniul bancar si domeniul medical, invatamant, cercetare, turism, artisti si industria filmului, dar si pentru navigatori sau marinari.

Acest cristal poate fi clar sau opac, rotunjit sau fatetat. De cele mai multe ori se gaseste sub forma de pietre mici.

Culoare: bleu pal aproape alb, bleu intens, bleu cu nuante galbene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ABONATI-VA LA NEWSLETTER